Klätterhuset
Klätterhuset är en kommersiell klätterhall i Luleå. Här finns 1 200 m² bouldering, repväggar upp till 16 meter, gym, butik, café samt omklädningsrum med dusch och bastu. Klätterhallen ägs och drivs av företaget Klätterhuset i Sverige AB och finns på Ödlegatan 7, Luleå. För öppettider, besök deras hemsida: www.klatterhuset.se

Boulderrummet
Luleå klätterklubb erbjuder bouldering i en mindre lokal i Pontusbadet. Lokalen är obemannad och tillträde sker med accesskod under Pontusbadets öppettider. För att få accesskoden och ha rätt att klättra i lokalen måste du vara medlem i Luleå klätterklubb och ha betalat väggavgift. Väggavgiften är 700 kr per år. Om du betalar väggavgiften efter den 16 november 2020 gäller den även för 2021.

Klättrare som inte är medlemmar i Luleå klätterklubb eller medlemmar som inte har betalat väggavgift kan gästklättra tillsammans med en behörig medlem (se ovan) mot en engångsavgift på 50 kr/person och tillfälle. Betala via Swish: 123 529 49 05.

Barn under 12 år klättrar gratis i sällskap av betalande förälder.

Eftersom lokalen är obemannad finns tyvärr inte möjlighet att hyra ut utrustning.

Boulderrummet är tillgängligt under Pontusbadets öppettider. Eftersom öppettiderna kan variera under året hänvisar vi dig till Pontusbadets hemsida för aktuella öppettider: Pontusbadets hemsida

Hälsans hus
Topprepsklättring finns också i Hälsans hus, som drivs av Luleå gymnasieskola. Luleå klätterklubb står inte för någon utveckling eller drift. Klättring sker endast med flytande krita och allmänheten är välkomna efter skoltid mot avgift. Hälsans hus är just nu stängt för allmänheten. Se även kommunens hemsida.